Kategorier

AXIS Partner
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Søg


Databeskyttelseserklæring for GPA-danmark

Gældende fra d. 25. maj 2018 - (GDPR).

Denne databeskyttelseserklæring gælder for indsamling og brug af personoplysninger på

GPA-danmark.dk. Her finder du informationer, bl.a. om hvilke personoplysninger der indsamles, hvad de bruges til og hvilke rettigheder du har.

GPA-danmark, CVR-nr.: 33611420 er ansvarlige for behandlingen og kan til enhver tid kontaktes, hvis du har spørgsmål til dine oplysninger.

Hvilke personoplysninger behandler vi?

Når du skal handle på hjemmesiden, skal du opgive følgende oplysninger:

•Alder

•Navn

•Adresse

•Telefonnummer

•E-mailadresse

Registreringen af disse oplysninger er en forudsætning for at købet kan gennemføres.

I forbindelse med køb vil vi også gemme:

Købshistorik, bl.a. hvilken type vare eller tjeneste du har købt, og hvornår du købte dem

Hvis du har oprettet en brugerprofil på hjemmesiden, kan du vælge at logge på med dit

brugernavn og din adgangskode, når du skal handle på hjemmesiden.

Ved oprettelse af en brugerprofil kræver vi, at du opgiver følgende oplysninger:

•Alder

•Personlige oplysninger

•Postadresse

•Telefonnummer

•E-mailadresse

Når du opretter en profil, har du mulighed for at markere, om du ønsker at modtage vores

nyhedsbrev. Du kan når som helst afmelde dig fra nyhedsbrevet igen. Vi bruger såkaldte

cookies og lignende teknologier, som genererer oplysninger, som bruges til at forbedre

brugeroplevelsen på hjemmesiden og til andre analytiske og statistiske formål. 

Grundlag for at behandle personoplysninger

Loven om personoplysninger begrænser adgangen til at behandle personoplysninger ved at

angive, hvad der skal anses som legitime årsager til at indhente og bruge personoplysninger

("Behandlingsgrundlag"). Reglerne om Behandlingsgrundlag betyder, at det er muligt at behandle

personoplysninger, når det er nødvendigt for at opfylde en aftale med den person, hvis

personoplysninger bliver behandlet. Vores aftale med dig er vores primære 

Behandlingsgrundlag.Desuden baserer vi dele af behandlingen på dit samtykke. 

Hvad bruger vi dine personoplysninger til?

Vi anvender dine personoplysninger til følgende:

Salgsrelaterede forpligtelser: Det omfatter opfyldelse af vores forpligtelser over for dig

som kunde, herunder levering og relevant service og opfyldelse af vores forpligtelser i

henhold til gældende lov.

•Relevante oplysninger og tilbud: Vi vil benytte dine personoplysninger til at give dig

oplysninger og tilbud på produkter og tjenester. 

•Administration af brugerprofiler: Vi har adgang til din brugerprofil for at kunne administrere

dine kontaktoplysninger og eventuelle samtykker til at modtage vores nyhedsbrev, eller lignende.

•Hvis du kontakter vores kundeservice: Afhængig af hvad henvendelsen drejer sig om, vil vi have

behov for at vide, hvem du er, hvilket produkt du har købt, din adresse eller dit telefonnummer. 

•Reklamationer og reparationer: Hvis du reklamerer en vare eller beder os om at foretage

reparation eller omlevering, skal vi bruge dine kontaktoplysninger for at kunne gennemføre

reparation eller omlevering.

•Brug af eksterne leverandører: Hvis du bestiller eksterne tjenester, vil kontaktoplysninger og

andre relevante oplysninger, vi har registreret om dig, kunne blive udleveret til leverandøren.

Hvem får adgang til dine personoplysninger?

I enkelte tilfælde får andre virksomheder adgang til dine personoplysninger:

•Samarbejdspartnere: Vi har indgået et samarbejde med udvalgte virksomheder,

("Samarbejdspartnere"). Vi formidler Samarbejdspartnerens produkter og tjenester (f.eks.

montering og service). Hvis du køber et produkt en ydelse, der er leveret af en af vores

Samarbejdspartnere, vil Samarbejdspartneren være ansvarlig for behandlingen af de

personoplysninger, der gemmes for at opfylde købsaftalen. Over for vores

Samarbejdspartnere er vi at betragte som en tjenesteyder ("Databehandler").

Spørgsmål vedrørende Samarbejdspartnerens behandling af personoplysninger skal rettes

til den pågældende Samarbejdspartner.

•Offentlige myndigheder: Dine personoplysninger kan i særlige tilfælde blive udleveret til

relevante offentlige myndigheder. En sådan udlevering vil kun finde sted, hvis vi er pålagt dette i

henhold til gældende love og regler.

Brug af cookies osv. Vi benytter såkaldte cookies for at forbedre brugeroplevelsen på

hjemmesiden. En cookie er en tekstfil, som gemmes i din browsers interne hukommelse.

Du kan til enhver tid slette eller forhindre cookies i at blive vist eller gemt.Ulempen ved at

deaktivere cookies i din browser er, at hjemmesiden ikke vil fungere optimalt. Det skyldes,

at formålet med cookies, er at sørge for funktionalitet på hjemmesiden, som f.eks. at

hjemmesiden kan huske, hvad du har lagt i din indkøbskurv.

Sletning GPA-danmark sletter dine oplysninger i overensstemmelse med de gældende lovkrav.

Oplysninger om køb vil som hovedregel blive slettet, når der ikke længere er behov for at gemme

oplysningerne for at besvare kundehenvendelser og reklamationer.

Dine rettigheder

GPA-danmark værdsætter din feedback. Her kan du se, hvilke rettigheder du har du kan 

•Trække samtykke tilbage: Hvis du har givet dit samtykke til at modtage nyhedsbrev fra os om

tilbud på vores varer og tjenester, kan du når som helst trække dette samtykke tilbage. Du kan

framelde dig denne type henvendelser i hver kampagne fra os. Samtykke kan også trækkes

tilbage ved at kontakte vores kundeservice.

•Indsigt: Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig.

•Berigtigelse eller sletning: Du kan også bede os om at rette forkerte oplysninger, eller

bede os om at slette dine personoplysninger. Mange oplysninger kan du slette selv.

Eksempelvis kan du til enhver tid slette din profil.

•Klage: Hvis du er uenig i den måde, vi behandler dine personoplysninger på, kan du indsende

en klage til Datatilsynet.






Kurv  

Ingen varer

Fragt DKK 0.00
Samlet DKK 0.00

Kasse

Nyhedsbrev

AXIS Partner

Søg